200g KACHNÍ PRSO
s lívancem, zelím z červené cibule s perníkem, blumou a višňovou omáčkou (3, 7, 9)
s lívancem, zelím z červené cibule s perníkem, blumou a višňovou omáčkou (3, 7, 9)
s hráškovými noky, máslovou dýní a omáčkou z vyzrálé goudy (1, 3, 7)
s cibulovým pyré, pastiňákem a omáčkou ze sušené šunky Jamon (7)
s mandlovou kaší, marinovanými šalotkami a višňovou omáčkou (3, 7, 8)
s pečenými tomaty na česneku (2, 7, 14) (lze připravit i v bezmasé variantě)
s praženou čabajkou, hráškem a omáčkou z vyzrálé goudy (7)
s čočkovým ragú a holandskou omáčkou (4, 7, 9)
s omáčkou z cherry rajčat, bazalkovým pestem, filírovaným krůtím prsem a parmezánem (1, 3, 7)
s jarní cibulkou, zázvorem, česnekem, kokosovým mlékem (1, 7)
s krůtím prsíčkem, máslovými krutony, slaninou, strouhaným žloutkem, parmezánem a ančovičkovým dresingem (1, 3, 4, 7, 10)