200 g SUPREME Z PERLIČKY
s nakládaným červeným zelím a bramborovými dolfy (1,3)
s nakládaným červeným zelím a bramborovými dolfy (1,3)
s bramborovo- mrkvovým pyré (4,7)
s restovanou růžičkovou kapustou se slaninou a omáčkou demi-glace (9)
na kořenové zelenině se šafránovým risottem (1,7,9)
s lanýžovou omáčkou a gratinovanými bramborami (7,9)
se šípkovou omáčkou a domácí opečenou polentou (6,8,9)
se sýrem mozzarella, rajčetem, rukolou, bazalkovým pestem a hranolky (1,7,8)
s glazovanou baby mrkví, zelenými fazolkami, kukuřicí a omáčkou demi – glace (7,9)
se smaženou červenou cibulí, nakládanou salátovou okurkou a jalapeños majonézou s hranolky (1,3,7)
s kořenovou zeleninou, bulgurem a Madeira omáčkou (1,7,9)